Despre magazinele Vicino

Firma SC ELEMAR SRL cu sediul in Constanța inființată in 1996, a desfasurat activitate de comerț cu amănuntul in diverse locații in orașul Constanța.

Incepând cu 2011, a inregistrat la Oficiu de Stat pentru Invenții si Mărci, brand-ul Vicino. Sub  acest brand, comercializează incaltamințe si accesorii de damă, din piele naturală de cea mai bună calitate, având un design unicat.  

Folosind piele naturală de o finețe si calitate deosebită, aplicații delicate si decoruri executate cu cea mai mare grijă pentru detaliu, oferim clienților nostrii produse care răspund nevoii de stil, cu o ușoară atingere de extravaganță.

Vicino va pune la dispozitie o gama larga de incaltaminte dama piele, cu livrare in Constanta precum si in tara.

Vicino este numele dat rafinamentului si celor mai noi tendințe, al femeii moderne, puternice, sofisticată, misterioasă.

In prezent brand-ul Vicino se regasește in două puncte de lucru in orașul Constanța, pe strada Ștefan cel Mare 47 A și in Maritimo Shopping Center

Cele două magazine au suprafață de 60 mp fiecare, având un aspect modern și atrăgător, menit să facă timpul petrecut la cumpărături cât mai plăcut, oferind un climat familial.

© 2014 Vicino. Toate drepturile rezervate