Metode de Livrare

Livrarea se face prin Curier numai pe teritoriul Romaniei, in termen de 5 zile de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra. In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia. Va rugam sa folositi adresa la care puteti fi gasiti intre orele 9-18, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in aceasta perioada.

Toate comenzile beneficiaza de transport gratuit.

Atentie:

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de Vicino. De asemenea, contractul va fi interpretat şi executat cu bună credinţă. Orice abuz va conduce la întreruperea oricăror relaţii contractuale.

Comenzile sunt procesate si livrate de Luni pana Sambata, cu exceptia sarbatorilor legale.
Comenzile primite dupa ora 16:00 vor fi procesate si expediate in ziua urmatoare.
Comenzile primite dupa ora 16:00 în zilele de Vineri vor fi procesate incepand cu saptamana urmatoare, Luni.

Termenul de livrare incepe odata cu primirea email-ului de confirmare a expedierii comenzii. Vicino nu se face responsabila pentru intarzierile neprevazute. Exceptand cazurile de forta majora, comenzile vor fi livrate in maxim 5 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Din motive de securitate, se solicita semnarea ordinului de livrare a comenzii. Nu se efectueaza livrari catre Casute Postale si Oficii Postale.

Va rugam sa verificati, la livrare, conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, corespondenta codului de livrare cu cel din comanda. Va rugam sa semnalati orice lipsa a conformitatii, in scris, atat in documentatia firmei de curierat, cat si pe adresa officevicino@gmail.com. Daca produsul primit este deteriorat, se recomanda returnarea lui in starea initiala, fara a-l utiliza si fara a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe Website trece in responsabilitatea dumneavoastra, odata cu semnarea documentelor de transport.